Cursussen

Hondenschool Hulst verzorgt cursussen op de donderdagavond.
Voor puppy’s en beginners
Maximale groepsgrootte: 8-10 begeleiders met hond.
Elke puppycursus bestaat uit 13 delen. 12 delen op het trainingsveld aan de Bietenweg, de 13e les een gezamenlijke, leuke activiteit ter afsluiting van de cursus.
De vervolgcursus wordt 2x per jaar opgestart en bestaat uit 6 lessen. Deze wordt door 2 instructeurs verzorgd voor goede en intensieve begeleiding. Vervolglessen gaan door bij aanmelding van minimaal 6 cursisten. Puppycursussen starten, bij voldoende deelname, 6x per jaar.

Kosten: € 70,00 per puppy cursus en 35 euro per vervolg cursus*

Puppycursus: 19.30 – 20.15  uur
Wie: puppy’s vanaf 8 weken.
Meenemen: een speeltje, lekkere beloning.

Vanwege de COVID-19 maatregelen, kan een aangepast lesprogramma gelden met aangepaste lestijden en kosten. We zullen jullie hiervan uiteraard op de hoogte houden.

Voor wie is de vervolgcursus bedoeld: voor iedereen die na de puppy-cursus nog meer wil leren. En voor iedereen die reeds een hond heeft en de band tussen zijn/haar hond en zichzelf wil verbeteren.
Meenemen: een speeltje, lekkere beloning

Is uw hond tijdens de cursus loops? Dan kunt u toch aan de training deel blijven nemen. Informeer echter de instructeurs, zodat we passende maatregelen kunnen nemen en eventuele onderdelen uit de training voor u en uw hond aan kunnen passen. U blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk.

Indien uw zoon of dochter de puppy- of vervolgcursus met de hond wil volgen, dan kan dit wanneer uw kind de minimale leeftijd van 14 jaar heeft. Indien andere begeleiders dan degene die met de hond de cursus volgen mee het veld op willen, dienen deze op gepaste afstand te blijven en zich niet te mengen in de les. Hondenschool Hulst houdt zich het recht voor begeleiders het veld af te sturen wanneer zij van mening is dat dit beter is voor hond en cursist.

Let op: geen slipkettingen en geen flexi-lijnen.

Meer weten? Stuur uw vraag naar

    contact@hondenschool-hulst.nl

* Deelname op vrijwillige basis. Hondenschool Hulst kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en/of ongevallen. U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor uzelf en hond.
Cursusgeld dient tijdens de eerste trainingssessie contant voldaan te worden. Neem ook het Europese dierenpaspoort van uw hond mee. Honden dienen geldige inentingen alsmede cocktailvaccinatie en kennelhoest te hebben gehad. Geen restitutie van cursusgeld. Indien door onvoorziene omstandigheden de cursus niet afgemaakt kan worden, kan na onderling overleg besloten worden de lessen tijdens een volgende cursus in te halen. Hondenschool Hulst behoudt het recht een hond met begeleider uit te sluiten van deelname.