Algemeen

Hondenschool Hulst verzorgt cursussen op de donderdagavond.
Voor puppy’s en een vervolgcursus.
Maximale groepsgrootte: 8-10 begeleiders met hond.
Elke cursus bestaat uit 13 delen. 12 delen op het trainingsveld aan de Bietenweg, de 13e les een gezamenlijke, leuke activiteit ter afsluiting van de cursus.
Er wordt 3x per jaar een cursus gestart. Heeft u een pup en wilt u niet wachten tot de start van de volgende groep? Begeleiders met pup bieden we de mogelijkheid om 2x per cursus in te stromen.
Kosten: € 65,00 per cursus*

Puppycursus: 19.30 – 20.15 uur of 20.15 – 21.00 uur
Wie: puppy’s vanaf 8 weken.
Meenemen: een speeltje, lekkere beloning.

Vervolgcursus: 19.30 – 20.15 uur of 20.15-21.00 uur
Wie: voor iedereen die na de puppy-cursus nog meer wil leren. En voor iedereen die reeds een hond heeft en de band tussen zijn/haar hond en zichzelf wil verbeteren.
Meenemen: een speeltje, lekkere beloning

Let op: geen slipkettingen en geen flexi-lijnen.

Meer weten? Stuur uw vraag naar

    contact@hondenschool-hulst.nl

* Deelname op vrijwillige basis en op eigen risico. Hondenschool Hulst kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, diefstal of ongevallen.
Cursusgeld dient tijdens de eerste trainingssessie contant voldaan te worden. Neem ook het Europese dierenpaspoort van uw hond mee. Honden dienen geldige inentingen alsmede cocktailvaccinatie en kennelhoest te hebben gehad. Geen restitutie van cursusgeld.
Indien door onvoorziene omstandigheden de cursus niet afgemaakt kan worden, kan na onderling overleg besloten worden de lessen tijdens een volgende cursus in te halen.
Hondenschool Hulst behoudt het recht deelnemers en hun hond uit te sluiten van de cursus.